Fivelingo

LTO Noord Regio Noord
pluimveehouder-115

Welkom op de webpagina van LTO Noord afdeling Fivelingo.

"Wij zijn de belangenbehartiger voor boeren en tuinders in onze omgeving. LTO Noord afdeling Fivelingo beslaat bijna het hele gebied van de nieuwe gemeente Eemsdelta en is voorheen ontstaan uit fusie van de voormalige afdelingen Loppersum en Appingedam/Delfzijl.
Het gebied kenmerkt zich door hoogwaardige landbouwgrond met vooruitstrevende agrarische ondernemers. De agrarische sector zorgt voor een leefbaar en vitaal platteland met werkgelegenheid. We onderhouden nauwe contacten én in overleg met de gemeente, haar inwoners, het waterschap en de provincie.
Wij vragen aandacht voor de belangen, knelpunten en ideeën van jullie, onze leden. Omdat alleen zo onze boeren en tuinders op een zo duurzaam mogelijke wijze hun bijdrage kunnen leveren aan onze voeding, economie en het welzijn van ons allemaal. Het bestuur van onze afdeling vormt een afspiegeling van onze leden. Samen werken wij aan het ondernemerschap van vandaag en morgen."

Over onze afdeling

Bekijk onze activiteiten en inzet in het gebied van de LTO Noord afdeling Fivelingo.

 

De mensen achter de afdeling

Onze bestuurders verbinden onze leden met consumenten en burgers, met de politiek, met partners. Dat doen we allemaal, voor ons allemaal.

 

Bert de Regt

Voorzitter (tijdelijk) Fivelingo

Han Schuttenbeld

Penningmeester Fivelingo
Unknown