Afsluiting N245 van 2 t/m 24 april

  • Heerhugowaard, Langedijk en Schagen

Van dinsdag 2 april tot en met woensdag 24 april worden werkzaamheden uitgevoerd op de N245 Provincialeweg / Schagerweg. Het gaat om het deel nabij Dirkshorn tot de kruising met de N504.

Werk aan de weg

In verschillende fasen wordt de deklaag vervangen en aan de kruisingen gewerkt. Dit betekent dat het deel van de N245 tussen de Zuiderweg en de aansluiting met de N504 de gehele periode afgesloten is voor doorgaand verkeer.

De gehele periode is de N245 afgesloten voor doorgaand verkeer. Doorgaand verkeer volgt een omleidingsroute via de N248, N241, N242, N504. Uiteraard kan ook de N9 gevolgd worden.
Klik hier voor de omleidingsroute

Er blijven van de kruisingen Middenweg, Ambachtsdijk en Warmenhuizerweg altijd twee van de drie kruisingen open om de oost-west-verbinding (en vice versa) te borgen.

De werkzaamheden aan de kruisingen Ambachtsdijk en Warmenhuizerweg worden in een lang weekend (vrijdag, 20.00 uur – maandag 05.00 uur) uitgevoerd. In deze periode is de kruising volledig afgesloten.

Indien een fase afgerond is kan bestemmingsverkeer weer gebruik maken van dit deel van de N245.

Planning en fasering

In onderstaande afbeelding is geprobeerd de planning en fasering zo duidelijk mogelijk weer te geven.

Mogelijke hinder in de avond en nacht

Om de werkzaamheden zo snel mogelijk gereed te hebben, en het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, wordt soms ook in de avond en de nacht gewerkt. Dit betekent dat er mogelijk enige geluidshinder kan ontstaan.