Kennemerland - Zaanstreek

LTO Noord Regio West

Hartelijk welkom op de webpagina van LTO Noord Afdeling Kennemerland - Zaamstreek.

LTO Noord Afdeling Kennemerland - Zaanstreek bestaat uit de gemeenten BES (Bergen, Egmonden, Schoorl) Heiloo en CAL (Castricum, Akersloot, Limmen).

Onze afdeling behartigt de belangen van haar leden op gemeentelijk, (sub)regionaal en op sectoraal niveau waarbij het realiseren van een (economisch) duurzame agrarische bedrijfsontwikkeling centraal staat. Als bestuur hebben we gekeken hoe we de belangen van de leden zo goed mogelijk kunnen behartigen. We zijn gekomen tot een bestuur waarin alle sectoren zo goed mogelijk vertegenwoordigd zijn in de portefeuilles van de bestuursleden.

Daarnaast is onze afdeling vertegenwoordigd in verschillende overleg groepen zoals de OLGB (overleg groep Bergen) en de OBC (overleggroep Buitengebied Castricum).

We gaan er als bestuur voor om voor nu en in de toekomst de agrarische sector goed op de kaart te houden, zodat ons mooie landschap agrarisch geaard blijft.

Heeft u suggesties of ideeën: ze zijn van harte welkom! Gebruik hiervoor het contactformulier of benader een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van LTO Noord Afdeling Kennemerland

Actueel in Kennemerland - Zaanstreek

Bekijk wat er allemaal speelt in en rondom LTO Noord afdeling Kennemerland - Zaanstreek.

 

De mensen achter de afdeling

Onze bestuurders verbinden onze leden met consumenten en burgers, met de politiek, met partners. Dat doen we allemaal, voor ons allemaal.

 

Mart Brouwer de Koning

Voorzitter

Mariska de Leeuw-Stam

Secretaris
Unknown