Over ons

LTO Salland is dé belangenbehartiger voor boeren en tuinders in haar werkgebied.

16B5737

LTO Salland is dé belangenbehartiger voor boeren en tuinders in haar werkgebied.

We doen dat met een groot bestuur van 17 personen en in nauwe samenwerking met de leden. De bestuursleden kiezen we verdeeld over het gebied en de verschillende sectoren, zodat de leden zich hierin herkennen.

De afdeling LTO Salland is in 2009 ontstaan uit een fusie van de afdelingen  Raalte, Olst/Wijhe en Deventer. De afdeling telt zo’n 700 leden waarvan 500 bedrijfsleden. Andere leden zijn medeondernemers, partners van bedrijfsleden, jongeren en andere belanghebbenden.

Als afdeling willen we ons onderscheiden door dicht bij de leden te staan. Dit doen we door regelmatig contactmomenten te hebben met leden door o.a. huiskamerbijeenkomsten. Voor deze bijeenkomsten nodigen we telefonisch onze leden uit en stellen daarbij enkele vragen om zo inzicht te krijgen in wat er onder de leden leeft. Ook verschijnt er regelmatig een nieuwsbrief met actuele zaken die spelen in het hele gebied of in een specifiek project, zoals “Salland Waterproof”.

Op onze site vindt u informatie van de activiteiten die we ondernemen. U kunt zien met wie we contacten onderhouden, zoals bijvoorbeeld de verschillende waterschappen die in ons gebied vertegenwoordigd zijn.

Als afdeling zijn we een onderdeel van de grotere organisatie/vereniging LTO Noord  -  regio Oost.

Wilt u graag ergens informatie over of hebt u ideeën voor een activiteit, wilt u ingaan op actualiteiten die spelen of zou u wel lid willen worden van zo’n actieve club, neem dan gerust contact met ons op. 

"Samen Sterker, v’r nemstig-scherp-eigenzinnig"