Kom je op de koffie? We hebben het over verbeteren van bodem- en waterkwaliteit

  • Texel
  • Landbouwportaal Noord-Holland

Kom je even koffie drinken? En tegelijkertijd horen van een collega op Texel - en met eigen ogen zien - wat hij met de hulp van een coach van Landbouwportaal Noord-Holland op zijn bedrijf heeft gedaan om de bodem- en waterkwaliteit te verbeteren?

_16B9907

Kom dan op vrijdag 15 maart om 14.00 uur een kopje koffie (thee mag natuurlijk ook) drinken op het erf van Bart van der Star in Oosterend, Schorrenweg 24.  

Bart is deelnemer van Landbouwportaal Noord-Holland. Hij vertelt (en laat zien) wat er op zijn bedrijf qua bodem- en waterkwaliteit verbeterd kon worden. André van Uum, de erfcoach die hem hierbij adviseerde, licht zijn advies toe. Ook bodemcoach Menno Timmer is erbij. En ik (Inge van Paassen) praat je bij over de mogelijkheden die Landbouwportaal Noord-Holland biedt: gratis en onafhankelijk advies over verschillende thema’s én aantrekkelijke subsidies.

Je bent dus van harte welkom op het erf van Bart op 15 maart van 14.00 tot 15.00 uur!

Aanmelden? Is fijn (in verband met de hoeveelheid koffie/thee en koekjes) maar niet noodzakelijk, bij info@landbouwportaalnoordholland.nl  

PS: wil je op de hoogte blijven van Landbouwportaal Noord-Holland? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, klik hier voor de link.

Belangrijk: Met uw gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan, deze worden uitsluitend gebruikt voor Landbouwportaal Noord-Holland.