Froukje van der Molen

Medewerker LTO Noord Innovatiefonds
  • Team Programma's en Projecten

'Omdenken is de uitdaging!'

Ondernemers meenemen in verandering en ze er positief tegenaan laten kijken, dat is voor mij als projectleider steeds weer een mooie uitdaging. Het werken in projectteams ligt mij goed. De afwisseling in onderwerpen waar we met elkaar aan werken en het samen met mijn collega’s iets betekenen voor de agrarisch ondernemers, dat vind ik enorm leuk om te doen.
Omdat ik me graag bezig houd met het maken van planningen en het goed regelen van de projectfinanciën ben ik breed inzetbaar.

Als projectleider is het de kunst om ondernemers mee te nemen in veranderingen en met hen mee te kijken waar de voordelen van de veranderingen zitten. Nieuwe wet- en regelgeving niet als een bedreiging maar als een kans zien, bijvoorbeeld. Eigenlijk is dat ‘omdenken’. En dat vind ik steeds weer een uitdaging.

Thuis heb ik samen met mijn man een melkveebedrijf. Een mooiere combinatie tussen werk en privé kan ik niet bedenken. Sommige projecten raken ook ons bedrijf. En dan zie ik meteen hoe het in de praktijk werkt en hoe zaken bij een ondernemer overkomen.