Vergaderingen beoordelingscommissie

Heb je een idee en kan je financiële ondersteuning gebruiken? Bekijk wanneer een volgende vergadering van de Beoordelingscommissie plaatsvindt en dien tijdig jouw aanvraag in.

trekker-in-groen

Heb je een idee en kan je financiële ondersteuning gebruiken? Bekijk wanneer een volgende vergadering van de Beoordelingscommissie plaatsvindt en dien tijdig jouw aanvraag in.

Voor de aanvraag dien je gebruik te maken van het aanvraagformulier. Je kunt jouw aanvraag sturen naar het secretariaat: innovatiefonds@ltonoord.nl. Aanvragen voor een ontwikkelbudget tot maximaal € 12.100,- inclusief btw kunnen met spoed het gehele jaar behandeld worden. Overige aanvragen dienen uiterlijk drie weken voor de vermelde vergaderdatum van de Beoordelingscommissie bij het secretariaat binnen te zijn. 

Het is aan te bevelen ruim voor het aanvragen van een bijdrage van het Innovatiefonds contact op te nemen met Frits Mandersloot of Wilfried Siemes. 

Vergaderingen 2022

  • 11 februari 2022: Projectvoorstellen die aangeleverd worden uiterlijk op vrijdag 21 januari 2022, zullen worden behandeld in de vergadering van de Beoordelingscommissie van 11 februari 2022.
  • 8 april 2022: Projectvoorstellen die aangeleverd worden uiterlijk op vrijdag 18 maart 2022, zullen worden behandeld in de vergadering van de Beoordelingscommissie van 8 april 2022.
  • 10 juni 2022: Projectvoorstellen die aangeleverd worden uiterlijk op vrijdag 20 mei 2022, zullen worden behandeld in de vergadering van de Beoordelingscommissie van 10 juni 2022.
  • 2 september 2022: Projectvoorstellen die aangeleverd worden uiterlijk op vrijdag 12 augustus 2022, zullen worden behandeld in de vergadering van de Beoordelingscommissie van 2 september 2022.
  • 21 oktober 2022: Projectvoorstellen die aangeleverd worden uiterlijk op vrijdag 30 september 2022, zullen worden behandeld in de vergadering van de Beoordelingscommissie van 21 oktober 2022.
  • 16 december 2022: Projectvoorstellen die aangeleverd worden uiterlijk op vrijdag 25 november 2022, zullen worden behandeld in de vergadering van de Beoordelingscommissie van 16 december 2022.

LET OP: Projectvoorstellen die later worden ontvangen dan de uiterlijke inleverdatum, schuiven automatisch door naar de volgende vergadering van de Beoordelingscommissie. Stuur jouw aanvraag naar innovatiefonds@ltonoord.nl.

Bekijk hier wat het LTO Noord Innovatiefonds allemaal voor jou kan betekenen!