Themahouder Ruimtelijke Ordening Flevoland

LTO Noord is op zoek naar een frisse themahouder ruimtelijke ordening (Flevoland)

flevoland-01

LTO Noord is op zoek naar een frisse themahouder ruimtelijke ordening (Flevoland)

Toekomstgericht, verbindend en betrokken. De drie kernwaarden waar wij ons bij LTO Noord hard voor maken. Samen werken aan de toekomst van onze intrigerende en fascinerende sector. Waar belangenbehartiging misschien wel spannender is dan ooit tevoren en de relevantie enorm. Als agrarische sector, als boeren en tuinders in Nederland, willen wij meepraten over onze toekomst en is het laten horen van één geluid van essentieel belang.

Herken jij je in bovenstaande kernwaarden én wil je meepraten over de toekomst van de agrarische sector? Dan kun jij een belangrijk onderdeel zijn van deze gezamenlijke stem. Binnen LTO Noord regio West, provincie Flevoland, hebben wij een vacature voor een frisse, energieke themahouder die samen met ons de belangen van de Flevolandse boeren en tuinders wil behartigen. 

Al enthousiast? Lees hieronder het profiel voor de vacature themahouder RO in Flevoland. 

Ruimtelijke Ordening

Als themahouder Ruimtelijke Ordening houd jij je bezig met verschillende onderwerpen binnen het thema ruimtelijke ordening in Flevoland. Je kunt hierbij onder meer denken aan: Omgevingsvisie en -verordening van de provincie, pachtzaken, natuurbeleid, agrarische structuurversterking, landbouwverkeer, ruimte voor ruimte/vrijkomende agrarische bedrijfsgebouwen, erfkwaliteit (bedrijfsontwikkeling met oog voor omgeving) en klimaatadaptatie.

Dit doe je in samenwerking met de (themahouders van de) lokale afdelingen en de beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening vanuit de werkorganisatie. Je bent de schakel tussen de lokale bestuurders en partijen als provincie. Samen met de themahouders binnen de andere provincies in regio West werk je samen aan overkoepelende ruimtelijke ordeningsthema's. Denk hierbij aan thema's als de omgevingswetgeving en realisatie natuurbeleid.

De tijdsbesteding van een themahouder is afhankelijk van de actualiteit en de periode maar komt neer op 1 á 2 dagdelen per week. We werken met dagdeelvergoedingen en bieden vanuit de organisatie ondersteuning op het thema maar ook in persoonlijke ontwikkeling met de LTO Academie.

Dit is veel informatie bij elkaar, wil je meer weten over het themahouderschap Ruimtelijke Ordening in Flevoland? Bel of mail gerust met Jeroen van Wijk, huidig regiobestuurder Ruimtelijke Ordening (06-41 45 39 49 / jvwijk@ltonoord.nl) of Ard Mooij, beleidsadviseur (06-22 52 78 52 / amooij@ltonoord.nl).

Meteen enthousiast geworden? Stuur dan een bericht naar: mvdiesen@ltonoord.nl 

Enthousiast?

Dus, ben jij goed in netwerken en onderhandelen, neem je graag initiatief en heb je een goed ontwikkeld gevoel voor mensen en verhoudingen? Wil je samen met onze leden en andere partijen concrete en zichtbare resultaten boeken?

Heb je oog en waardering voor belangen van de leden en gevoel voor en ervaring met bestuurlijke verhoudingen? Ben je tegelijkertijd niet bang om je invloed aan te wenden in trajecten over strategische en bestuurlijke ontwikkelingen? Dan is dit een fantastische mogelijkheid om jezelf én de vereniging LTO Noord verder te ontwikkelen! 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, bel of mail één van de betrokken personen. Ben je enthousiast en wil je in gesprek wat we voor elkaar kunnen betekenen? Mail dan naar mvdiesen@ltonoord.nl.