Ledendag Regio Noord met Piet Adema op 14 december - Meld je aan

  • Regio Noord
  • Drenthe
  • Groningen
  • Friesland

Op woensdag 14 december organiseren wij 2 jaar na corona onze ledendag in Schouwburg De Lawei in Drachten met de nieuwe minister Piet Adema. Het thema van dit jaar is ‘Toekomst: Hoe dan?’

16B9051

Als hoofdspreker hebben we de nieuwe minister Piet Adema weten te strikken. Hij wil sámen met de sector werken aan een toekomstbestendige landbouw. Verder hebben we onze voorzitter van Sjaak van der Tak en directeur Hans Van den Heuvel van LTO Nederland op het podium. Ze vertellen graag over hun toekomstvisie en over onze landelijke lobby. En visser Louwe de Boer uit Urk, van de Ekofish Group weet als geen ander het publiek voor zich te winnen met zijn verhaal over de visserij die voortdurend zoekt naar vernieuwende visserijtechnieken voor een duurzame toekomst. 

Aanmelden 

Het programma start om 10 uur (inloop vanaf 9.15 uur) en sluit rond 13.00 uur af met een heerlijk stamppotbuffet. Meld je snel aan!

Graag voor 7 december via https://www.ltonoord.nl/ledendagnoord2022

We hopen met een afwisselend programma weer te inspireren en vooral ook mooie ontmoetingen en goede gesprekken te hebben.

We zien elkaar op woensdag 14 december!