Verkiezingsdebat Noord-Holland

  • Noord-Holland
  • Regio West
Datum
Tijden
Locatie
Vonk College Alkmaar, Drechterwaard 10-16, Alkmaar

Op woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Deze zijn voor de land- en tuinbouw in Nederland misschien wel de belangrijkste statenverkiezingen ooit gezien alle actuele ontwikkelingen.

De provincies hebben meer invloed dan voorheen, zij geven uitvoering aan alle plannen voor onze sector. Het gaat dus over heel veel onderwerpen die van belang zijn voor onze sector, jouw toekomst.

Verkiezingsdebat op donderdagavond 9 maart

Wil je weten wat de standpunten en meningen zijn van de verschillende politieke partijen in jouw provincie? LTO Noord, Greenport Noord-Holland Noord, Glastuinbouw Nederland, NFO, KAVB, HAJK, Stivas en de agrarische collectieven organiseren op 9 maart een landbouwverkiezingsdebat met de politieke partijen. Ben je erbij? Klik hier om je aan te melden.

Datum  Donderdagavond 9 maart 2023
Tijd :  Inloop vanaf 19.30 uur, het debat start om 20.00 uur
Locatie :  Vonk College Alkmaar, Drechterwaard 10-16, 1824 EX Alkmaar

De toekomst van de land- en tuinbouw en een vitaal platteland

In Noord-Holland speelt er veel op het gebied van land- en tuinbouw. Denk aan de stikstofdiscussie, het Provinciaal Programma Landelijk Gebied (PPLG), het waterbeheer, de kansen van duurzame energie en de gevolgen van faunaschade. Het gaat dus over heel veel onderwerpen, waarover de debaters onder leiding van Gijs Weenink die avond gaan discussiëren. 

Nu al benieuwd naar je stemvoorkeur? Vul de stemwijzer in op www.geefboerentoekomst.nl.