Winterbijeenkomst Zuid-Holland op 2 februari in Ridderkerk

  • Zuid-Holland
  • Regio West

Er komt veel op ons af. Daarom organiseert LTO Noord regio West in januari en februari winterbijeenkomsten in de regio. Op donderdag 2 februari is de avond voor leden in Zuid-Holland.

Wij praten jullie die avond graag bij over het Provinciaal Programma Landelijk Gebied (PPLG) en de actuele thema’s in Zuid-Holland. Ook is er alle gelegenheid om je vragen te stellen.

Ben je erbij? Meld je hier aan.

Eind december organiseerden wij al een online bijeenkomst met gedeputeerde Meindert Stolk en Rob Ligtenberg van de Provincie Zuid-Holland om jullie bij te praten over het Provinciaal Programma Landelijk gebied (PPLG). In het Nationaal Programma Landelijk gebied (NPLG) staan de richtinggevende doelen van het Rijk voor de natuur (waaronder stikstof), water, klimaat en uiteraard ook de toekomst van de landbouw. Deze thema's worden vervolgens verder uitgewerkt in het Provinciaal Programma Landelijk Gebied (PPLG). De plannen hebben een groot effect op het gehele landelijke gebied. Het raakt ons allemaal en daarom gaan wij graag met jullie in gesprek.

Datum    :  Donderdag 2 februari 2023
Tijd         :  Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Locatie   :  Van der Valk Ridderkerk, Krommeweg 1 te Ridderkerk

Aanmelden:
klik hier

Programma:

  • 20.00 uur - Opening door Arie Verhorst, provinciaal voorzitter LTO Noord Zuid-Holland. Hij vertelt aansluitend ook over de stand van zaken rondom het PPLG en blikt terug op de online bijeenkomst met gedeputeerde Stolk.
  • 20.30 uur - De themahouders praten je bij over actualiteiten: Jaco Kastelein over Ruimtelijke Ordening, Marjet Boogaard over Markt & Maatschappij, Basjan Niemansverdriet over Flora & Fauna, Arie Verhorst over Water en Bodem, Aad Straathof over Veenweiden en Ton van Schie over Energie.
  • Vanaf 21.00 uur - Onder het genot van een hapje en drankje kun je bijpraten en vragen stellen aan de aanwezige bestuurders.

NB: Op woensdag 22 februari is er ook een winterbijeenkomst in Hoofddorp (ook voor leden in het noordelijk deel van Zuid-Holland)