Webinar: Je familiebedrijf overdragen of stoppen: in gesprek over de emotionele en zakelijke kant

  • LTO Noord Vrouw en Bedrijf
  • Regio Noord
  • Regio Oost
  • Regio West

LTO Noord houdt op dinsdagavond 18 mei, aanvang 20.00 uur het webinar ‘Je familiebedrijf; overdragen of stoppen: in gesprek over de emotionele en zakelijke kant’.

vechtdal-31

Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Op fiscaal en juridisch gebied, maar zeker ook op emotioneel gebied. Helma Vermue en Ceciel Mentink, leden van de commissie Vrouw & Bedrijf, bevragen tijdens het webinar agrarisch coach Wim van Uum en notaris Bep Bergman hierover. Hoe kan het hele proces zo goed mogelijk doorlopen worden? 

Praktische tips, praktijkcases, vragen en antwoorden

Boeren en tuinders die in een overnametraject zitten of op de vooravond staan van dit proces, krijgen praktische tips aangereikt. Ook is er veel ruimte voor vragen en praktijkcases vanuit de kijkers.

Helma Vermue: ‘Ondernemen wordt steeds complexer, en dat geldt ook voor het bedrijfsovernametraject. Voor stoppers is de impact extra groot. Wij krijgen als bestuurders van Vrouw & Bedrijf hier vaak vragen over. Genoeg redenen dus om dit onderwerp een groter podium te geven. Met dit webinar hopen wij de kijker te inspireren en tips aan te reiken.’

Voor ondernemers en familieleden

Het webinar is gratis bij te wonen door alle agrarische ondernemers: man en vrouw, jong en oud, lid en niet-lid. Het webinar duurt zo’n 90 minuten. Je kunt je hier aanmelden.

LTO Noord commissie Vrouw & Bedrijf is initiatiefnemer van het webinar, in samenwerking met het programma ‘Voor de mens, achter de ondernemer’ van LTO Noord. ZLTO en LLTB ondersteunen dit webinar en verspreiden de uitnodiging onder hun leden.