Meewerkend partner

Jij bent verliefd en jullie gaan samen verder. Jij trekt bij jouw partner in want die is agrarisch ondernemer. Hoe leuk is het om samen aan het werk te zijn op het land, in de kas of tussen de dieren. het loopt allemaal op rolletjes - huisje-boompje-beestje. Maar hebben jullie ook nagedacht over de zakelijke kant? Dit dossier geeft een beschrijving van zaken die je hierin tegen kunt komen. Het document beoogt niet compleet te zijn, maar helpt jou en je partner wel op weg om ook zakelijk op rolletjes te blijven lopen. En mocht het onverhoopt anders gaan, dan hebben jullie daar van te voren samen over nagedacht. 
 
Wat jullie situatie ook is, maak tijdig samen goede afspraken en pas deze aan op het moment dat er in jullie situatie iets verandert. Ook als jullie al jaren samen zijn, het is nooit te laat om de zakelijke kant van jullie relatie onder de loep te nemen.

Meewerkend partner

  

 

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, raadpleeg altijd een deskundige om vanuit jouw situatie de mogelijkheden en opties te bespreken.