Nieuwsbrief september 2023

  • Gelderse Vallei

Beste leden,
Het is alweer heel even geleden dat de laatste nieuwsbrief gemaakt is, dus hoog tijd om deze weer te vullen.

16B9357

Gelukkig hebben we een tamelijk rustige zomer achter de rug wat betreft het bestuurswerk, even bijtanken was dan ook best nodig. Thuis op de bedrijven is altijd reuring en werk zat, dus verveling lag niet op de loer.

Ondertussen blijft de zorg wel over de toekomst van de landbouw in Nederland en dan met name in ons mooie Gelderse Vallei en natuurlijk het oostelijk deel van Utrecht. Er is veel gaande en er staat ons nog veel te wachten. Hoe, wat, waar en wanneer zijn zomaar een aantal vragen waar we nog geen antwoord op hebben en binnenkort ook nog niet verwachten. Eerst zullen de verkiezingen moeten uitwijzen welk pad er gekozen zal gaan worden... altijd weer even spannend welke kant de balans zal opslaan.

Binnenkort organiseren Agractie Nederland en LTO Noord (op initiatief van onze afdeling Gelderse Vallei) een verkiezingsdebat, wij hopen dat vele van jullie hierbij aanwezig zullen zijn. Laat de heren en dames van Den Haag maar eens zien dat wij onze mooie regio graag willen behouden met de huidige bedrijvigheid, leefbaarheid en schoonheid. Over dit debat volgt binnenkort meer informatie.

Veel nieuws is tegenwoordig ad hoc, dus wordt gedeeld via onze ledenapp, zorg dat je hierbij aangesloten bent. Nog niet aantgesloten? Stuur even een berichtje naar mij (secretariaat, contactgegevens onderaan deze nieuwsbrief). Komend seizoen gaan wij ook starten met nieuws via de LTO Dichtbij App, meer informatie hierover verderop in deze nieuwsbrief.

Wij hopen jullie komend seizoen weer regelmatig tegen te komen bij onze ledenavonden of elders in de regio. Heb je vragen of anders, schroom niet en benader ons (het bestuur) gewoon. Domme vragen bestaan niet :)
Veel leesplezier en goed weekend.

Met vriendelijke groeten,
Corry Kok
Secretariaat

Lees de volledige nieuwsbrief hier