Doe jij mee met onze publieksactie(s) dit jaar?

  • Interactie met de samenleving

Vind jij het ook belangrijk om het positieve verhaal van onze sector te vertellen en te laten zien aan burgers? Sluit je dan aan bij onze publieksactie(s) en laat je online bijpraten over onze plannen op maandagavond 8 april. Luister naar de ideeën van afdelingen en initiatiefnemers ter inspiratie.

Boeren en tuinders pakken uit - zomereditie - foto 1

Vorig jaar zomer hebben wij voor de derde keer een zeer succesvolle editie van ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’ neergezet. Honderden boeren en tuinders organiseerden in de zomer door het hele land activiteiten voor jong en oud. Van een rondje kavelpad, tot koeknuffelen en boerengolf. ‘Een hele mooie manier om te laten zien wat wij allemaal doen’ was een veelgehoorde reactie. En… onze zomeractie krijgt dit jaar weer een vervolg!

Ben je nieuwsgierig? Kom naar de online bijeenkomst

Wil je er meer over horen, kom dan naar de online bijeenkomst op maandagavond 8 april om 20.00 uur. Daar praten wij jullie bij over de zomeractie, maar ook over onze andere plannen voor 2024, zoals de Boeren Burendag en Boeren en tuinders pakken uit met kerst.

Twijfel je nog, of vind je het lastig om een activiteit te bedenken, kom gewoon naar de bijeenkomst en luister naar de ideeën van afdelingen en initiatiefnemers.

Zien we je dan?

Meld je aan via: www.ltonoord.nl/aftrappublieksacties2024. Je ontvangt dan direct ook de zoomlink.