Volg online trainingen over verbinding met je omgeving

  • Interactie met de samenleving

Wij kunnen ons voorstellen dat je zo aan het begin van het jaar nadenkt over je bedrijf. Hoe je het bedrijf zichtbaar richting je omgeving en samenleving maakt. Hoe je jezelf actief kunt verbinden met je omgeving en hoe je jouw verhaal kunt vertellen aan de samenleving.

Slider-boer-dialoog-omgeving

Vanuit LTO Noord willen we jullie hierbij ondersteunen door jullie een serie van drie online trainingen aan te bieden, gericht op jullie eigen bedrijf, eigen omgeving, jullie verhaal en de maatschappij.

De data zijn als volgt:

  • Dinsdag 31 januari - Social media
    Waarom gebruik ik social media? Wie wil ik daar dan bereiken? Wat zouden die mensen van mij willen? En hoe zet ik mezelf daarvoor op een authentieke of originele manier in de etalage? Meld je hier aan

  • Dinsdag 28 februari - Interactie met de samenleving en hoe betrek je de media
    Hoe leg jij als bedrijf een verbinding met je directe omgeving. Wat levert het je dan op? De kracht van zowel grote als kleine initiatieven, van je buren tot het ontvangen van schoolklassen. En hoe kun je de media betrekken. Meld je hier aan

  • Dinsdag 28 maart - Hoe zet LTO Noord social media (BoerenBuren) richting de samenleving in, welke publieksacties faciliteert LTO Noord.
    Hoe kun jij met jouw eigen verhaal, event of idee (klein of groot) aansluiten en verbinding met de samenleving opzoeken. Meld je hier aan

Alle bijeenkomsten starten om 20.00 uur en duren een uur. Hierna is nog kort de gelegenheid om wat vragen te stellen over jouw bedrijf en situatie. Er is per sessie ruimte voor 50 deelnemers.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten is verplicht - na aanmelding krijg je een Zoom-link toegestuurd. Graag tot ziens bij (een van) de bijeenkomsten! 

Deze online trainingen worden gefaciliteerd vanuit het programma ‘Interactie met de samenleving’ van LTO Noord. Dit programma draagt bij aan de verbinding met de samenleving en maakt zichtbaar wat boeren en tuinders doen voor ons allemaal.