Speciaal ledenvoordeel voor onze werkgevers

  • Ondernemerschap Werkgeverschap en Onderwijs

Steeds meer agrarische bedrijven werken met personeel. LTO Noord stimuleert goed werkgeverschap. Via de Werkgeverslijn land- en tuinbouw informeren, ondersteunen en adviseren wij leden op het gebied van arbeid zoals cao's, wet- en regelgeving en veilig en gezond werken. Als LTO Noord-lid ontvang je een mooie korting op de volledige dienstverlening.

Voor alle agrarische werkgevers is de basis dienstverlening van de Werkgeverslijn kosteloos. Bij gebruikmaking van de volledige dienstverlening ontvang je als LTO Noord-leden mooie korting.

Gratis basisdienstverlening voor LTO Noord leden

Voor alle LTO Noord-leden is de basisdienstverlening van de Werkgeverslijn kosteloos. Op de website van de Werkgeverslijn kun je nieuwsartikelen lezen, themapagina's raadplegen en een groot scala aan diverse tools downloaden en gebruiken. Daarnaast is de Werkgeverslijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 12.30 uur voor persoonlijk advies en kunnen vragen ook worden gesteld via de website www.werkgeverslijn.nl/contact. De meeste vragen kunnen wij zelf beantwoorden. Zo niet, dan leggen we de vraag voor aan de cao-onderhandelaars of beleidsadviseurs in ons uitgebreide netwerk. Ook kun je je abonneren op onze digitale tweewekelijkse nieuwsbrief.

Aanvullende dienstverlening

Wil je de hele dag kunnen bellen en kunnen aansluiten bij alle bijeenkomsten? Dan biedt het Werkgeverslijn abonnement uitkomst. LTO leden krijgen een mooie korting van maar liefst 56%.

De bereikbaarheid van de Werkgeverslijn is dan uitgebreider (van 8.30 tot 16.30 uur), alle tools zijn in alle talen beschikbaar en je bent als eerste op de hoogte van belangrijk nieuws. Daarnaast heb je volledig toegang tot alle artikelen, ontvang je een video-nieuwsflits in 1 minuut bij actualiteiten en kun je altijd fysiek dan wel digitaal aansluiten bij abonneebijeenkomsten. Ook informeert de Werkgeverslijn 4x per jaar via een online themavragenuurtje over specifieke onderwerpen en met tutorials over de juiste toepassing van wet- en regelgeving. LTO Noord-leden sluiten al voor € 163 per jaar een abonnement af.

Meer lezen over de voordelen van een abonnement of een abonnement afsluiten? Lees hier meer.