Gelderland

LTO Noord Regio Oost
spruiten-11

Krap 9.000 agrarische ondernemers bepalen mede het landschap van Gelderland. Van glastuinders en fruittelers in de Betuwe tot kalver- en pluimveehouders op de Veluwe. En over de hele provincie zijn melkveehouders, varkenshouders en akkerbouwers te vinden. Met 11 afdelingen behartigen wij heel graag de belangen van deze ondernemers.

Boeren en tuinders in Gelderland willen ruimte om te ondernemen. En de belangenbehartiging van LTO Noord op provinciaal, regionaal en lokaal niveau maakt dat mogelijk. 

We werken zowel sectoraal als sectoroverstijgend met en voor onze leden; van manieren om de ganzenproblematiek binnen de perken te houden tot een veerkrachtig Greenport Gelderland. Verder werken we aan een ondernemersvriendelijke ruimtelijke ordening en een watersysteem dat zowel boeren als andere belanghebbenden verder helpt. Verder werken we met en voor onze leden aan innovatieve manieren om de mestverwerkingscapaciteit te vergroten.

Hoe we dit én meer willen realiseren, staat in onze Visie voor Regio Oost.

 

Het zijn de mensen die het mogelijk maken

Wij verbinden onze leden met consumenten en burgers, met de politiek, met partners. Dat doen we allemaal, voor ons allemaal. 

Wij zijn er voor al je vragen! Neem contact met ons op.