Zo heb je altijd en overal toegang tot LTO nieuws uit jouw sector en regio

Met de LTO Dichtbij app heb je altijd en direct toegang tot het laatste nieuws en blijf je betrokken. Je leest wat LTO voor jou doet: lokaal, regionaal en landelijk. Nieuws uit je eigen omgeving en eigen sector.

Met de LTO Dichtbij app heb je altijd en direct toegang tot het laatste nieuws en blijf je betrokken. Je leest wat LTO voor jou doet: lokaal, regionaal en landelijk. Nieuws uit je eigen omgeving en eigen sector.

 

Met handige pushmeldingen ontvang je direct belangrijke berichten en je kunt je mening geven over actuele onderwerpen via korte polls. Heb jij hem al?

Direct downloaden

Download de LTO Dichtbij app in de Apple Store of Google Play Store.

Exclusief voor leden

De app is speciaal gemaakt voor jou als lid en je kunt hem downloaden op je mobiele telefoon en tablet. Door de LTO Dichtbij app ben je altijd direct betrokken en op de hoogte van het laatste nieuws uit de agrarische sector. Je leest over wat wij als LTO Noord voor jou doen, maar ook over hoe LTO Nederland jouw belangen behartigt. 

Afgestemd op jou

De app is gepersonaliseerd. Dit betekent dat je kunt aangeven welke onderwerpen en sectoren je wilt volgen. Zo lees je altijd het nieuws uit je eigen sector en de regio waar je woont. Belangrijk nieuws ontvang je direct via handige pushmeldingen. Ook kun je je mening geven over allerlei actuele onderwerpen via polls. De app is nog volop in ontwikkeling: we breiden de mogelijkheden van de app steeds verder uit.

Nieuwe functionaliteiten

 • Bijeenkomsten-kalender: Mis nooit meer een belangrijke bijeenkomst! Met onze nieuwe kalenderfunctie vind je alle evenementen handig op één plek. Meld je direct aan voor bijeenkomsten en voeg ze gemakkelijk toe aan je eigen agenda op je telefoon, rechtstreeks vanuit de app. Ook handig: je kunt direct naar de locatie van het evenement navigeren vanaf je telefoon.
 • Persoonlijk nieuws: Er verschijnt steeds meer nieuws in onze app vanuit de vakgroepen en vanuit jouw regio. Nog persoonlijker, omdat we nu ook video’s kunnen toevoegen. Jij kiest welk nieuws jij interessant vindt en ontvangt dus ook alleen info die jou aanspreekt. 
 • Meedoen aan enquêtes: Jouw stem telt! Doe iedere week mee aan onze poll en help ons daarmee onze belangenbehartiging te versterken. Ontdek hoe anderen denken terwijl je jouw mening deelt. 
 • Zoeken en vinden: Vind snel en eenvoudig nieuwsberichten en bijeenkomsten met onze verbeterde zoekfunctionaliteit. Typ een zoekwoord in de balk bovenaan en vind relevante informatie in een oogwenk.
 • Contactgegevens binnen handbereik: Op zoek naar contactgegevens? Ze zijn nu binnen jouw handbereik op de pagina 'Mijn Profiel'.
 • Eerdere bekende (inlog)problemen zijn opgelost

Wil jij altijd en overal toegang tot nieuws van LTO

 • Download de LTO Dichtbij app in de Apple Store of Google Play Store.
 • Maak een account aan met het persoonlijke e-mailadres en mobiele telefoonnummer dat bij ons bekend is.
 • Maak eenmalig een wachtwoord naar keuze aan.
 • Je kunt nu inloggen.
 • Geef aan welke onderwerpen en sectoren je wilt volgen.

Lukt het inloggen niet? Stuur dan een e-mail met daarin jouw e-mailadres en mobiele telefoonnummer naar: info@ltonoord.nl

Op www.ltodichtbij.nl vind je meer informatie en een instructie voor het installeren van de app. 

Hoe kan ik opnieuw inloggen?

LTO Noord leden die de LTO Dichtbij ledenapp al gebruiken, hebben misschien gemerkt dat ze zijn uitgelogd in de ledenapp. Deze automatische uitlog is een eenmalige doorvoering door de ontwikkelaar van de app vanwege de veiligheid.

Log opnieuw in om geen nieuws en pushmeldingen te missen. Je kunt met je eerder opgegeven e-mailadres en wachtwoord inloggen op het beginscherm, de app opnieuw activeren is niet nodig.

De LTO Dichtbij app kun je ook downloaden via onderstaande QR-code: