Uitnodiging Workshops Multifunctionele Landbouw (MFL)

  • Multifunctionele landbouw

Wij nodigen MFL-ondernemers en ondernemers met interesse in MFL-activiteiten (agrarische kinderopvang, boerderijverkoop, boerderijeducatie, plattelandstoerisme en zorglandbouw) uit om deel te nemen aan de volgende workshops:

16B9378

Workshop ‘Interactie met burgers’

Datum en tijd: Dinsdag 15 november van 13-17 uur.
Locatie: De Stadsboerderij in Almere (akkerbouw en veehouderij met boerderijwinkel, boerenmarkt, educatie, culinaire activiteiten, kinderopvang en vergaderruimtes) – www.stadsboerderijalmere.nl
Onderwerp: Voor alle MFL-activiteiten op je erf heb je contact met burgers. Hoe kun je dit het beste invullen?
Programma: aan de hand van de ervaringen van ondernemer Tineke van de Berg (De Stadsboerderij) en deskundige Maria van Boxtel (Land & Co) praten we hier verder over door. Een rondleiding over het bedrijf is ook onderdeel van het programma. We sluiten af met een borrel.

Workshop ‘Samenwerking en organisatievormen’

Datum en tijd: Maandag 21 november van 13-17 uur.
Locatie: Boerderij het Lansingerland in Bergschenhoek (melkveehouderij met vergader- en trouwlocatie, horeca, kinderopvang, camping, boerderijwinkel, farm safari en zorglandbouw) – www.boerderijhetlansingerland.nl
Onderwerp: Samenwerken met derden kan slim zijn in de ontwikkeling van MFL-activiteiten. Welke mogelijkheden zijn er en hoe pak je het aan?
Programma: aan de hand van de ervaringen van ondernemer Peter Gille (Boerderij het Lansingerland) en deskundige Maria van Boxtel (Land & Co) praten we hier verder over door. Een rondleiding over het bedrijf is ook onderdeel van het programma. We sluiten af met een borrel.

Aanmelden workshops

Aanmelden voor deze workshops kan via deze link. Hier kunt u tevens aangeven aan welke workshop u wenst deel te nemen (deelname aan beide is ook mogelijk). Er is per workshop plaats voor maximaal 30 deelnemers. Vol = vol!

Deze workshops zijn onderdeel van het Kennis Op Maat (KOM)-project ‘Naar een robuuste MFL: van kennis naar actie’.