Webinar over de kansen en mogelijkheden van rechtstreekse verkoop vanaf het boerenbedrijf

  • Multifunctionele landbouw

Vakgroep Multifunctionele Landbouw (MFL) van LTO Nederland, ZLTO, LLTB en LTO Noord organiseert maandagavond 28 juni om 20.00 uur een webinar over directe verkoop vanaf de boerderij.

fruitteler-1

Heb je wel eens overwogen om te starten met de verkoop van agrarische producten vanaf het eigen erf? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden, meld je dan aan!

Het verkopen van producten direct door de boer en tuinder wordt steeds populairder. Vooral tijdens corona bleek dat ondernemers hun agrarische producten steeds vaker direct vanaf de boerderij aanbieden.  Maar hoe pak je de verkoop van producten op het erf nu aan? 

Tijdens het webinar zal de voorzitter van de vakgroep multifunctionele landbouw, Arjan Monteny, kort vertellen overtellen over de manieren van hoe je producten direct aan de consument kunt aanbieden en met welke trends en ontwikkelingen de agrarische sector te maken heeft. 

Boerderijwinkels en verkoopautomaten

Daarna sluit Wessel van Olst aan die ons meeneemt in het ondernemersverhaal rondom Landwinkel de Woerdt. De boerderijwinkel van Wessel is onderdeel van coöperatie Landwinkel waar Wessel ook bestuurlijk betrokken bij is. Wessel vertelt alles over het starten van een boerderijwinkel.

Een boerderijwinkel is natuurlijk niet de enige manier om agrarische producten te verkopen. De laatste tijd zijn ook de verkoopautomaten in trek. Die mogelijkheid wordt ook besproken tijdens het webinar. 

Wil jij ook starten met verkoop vanaf het eigen erf? Meld je dan aan

Heb je wel eens overwogen om te starten met de verkoop van agrarische producten vanaf het eigen erf en ben  je benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je dan aan, luister mee en stel je vragen! Het webinar start om 20.00 uur en eindigt rond 21.30 uur. Deelname is gratis. Het webinar wordt georganiseerd via Webinargeek. Opgeven is noodzakelijk via deze link

 

Bron:

LTO MFL