Servicepunt Interactie met de samenleving

Zorg jij voor verbinding met de samenleving? Zoek je contact met burgers? Maar kom je er niet helemaal uit? Het Servicepunt van LTO Noord helpt met professionele ondersteuning of een bijdrage.

Zorg jij voor verbinding met de samenleving? Zoek je contact met burgers? Maar kom je er niet helemaal uit? Het Servicepunt van LTO Noord helpt met professionele ondersteuning of een bijdrage.

 

Dit is het Servicepunt

 

Wat doet het Servicepunt

Het servicepunt helpt met professionele ondersteuning in de vorm van praktische werkzaamheden, netwerk, geld voor kleine investeringen en advies. Een aantal voorbeelden van diensten die het servicepunt kan verlenen: het maken van een draaiboek voor evenementen; advies en hulp bij het maken van (communicatieve) teksten voor bijvoorbeeld een webpagina of flyer; het maken en drukken van flyers of het opstellen en verzenden van een persbericht. Bekijk hieronder de ideeën die al verder hebben geholpen.

Theaterspektakel

In een grote tent op het platteland werd het verhaal verteld van het boerengezin van Sanne. Met het Servicepunt werd het project ondersteund.

Ondersteuning lammetjesdag

Boerderij Galesloot organiseert ieder jaar lammetjesdag, waarbij altijd heel veel kinderen op de stal afkomen. LTO Noord gaf ondersteuning aan dit evenement.

Wandelroute over platteland

Tijdens een wandeling kan je meer leren over de gewassen, historie en cultuur. LTO Noord hielp bij de tekst en vormgeving.

Flyers voor streekroute

15 boeren in Zeewolde maakten een route langs streekproducten, Rondje Rechtstreeks. LTO Noord maakte het logo, folders en een puzzel.

Bouwen van een website

Boeren van Nederland organiseerde een debat over Interactie met de samenleving. LTO Noord bouwde een website voor hen.

Hoorspel over maaltijd

Van Riek tot Vork laat boer en burger samenkomen tijdens een maaltijd, met geluiden en opnames over de herkomst. LTO Noord hielp bij het project en de aftermovie.

Het zijn onze mensen die het mogelijk maken

Wij verbinden onze leden met consumenten en burgers, met de politiek, met partners. Dat doen we allemaal, voor ons allemaal.