Kom naar de Netwerkdag van Vrouw en Bedrijf

  • LTO Noord Vrouw en Bedrijf

Heb je zin in een leerzame, interactieve en gezellige dag uit? Kom naar de Netwerkdag van Vrouw & Bedrijf op vrijdag 17 maart 2023.

Ook dit jaar biedt Vrouw & Bedrijf weer een interessante netwerkdag. Het thema van dit jaar is Kruisbestuiving, interactie met de samenleving. Een actueel thema waar veel over te vertellen is en wat vanuit verschillende invalshoeken bekeken kan worden.

Malkis Jajan van LTO Noord komt vertellen over zijn rol als corporatie persvoorlichter. Hij is de schakel tussen de organisatie en de media. Het is zijn taak om de informatie zo goed mogelijk over te brengen aan de media. Ook geeft hij aan wat wij als boerin zelf kunnen doen.

Na het plenaire gedeelte is er keuze uit maar liefst acht verschillende workshops. Door je voorkeur aan te geven bij opgave stel je de dag samen op basis van je eigen interesses. Tussen de workshops door is er ruime gelegenheid om met elkaar het gesprek aan te gaan onder het genot van bakje koffie of thee. Uiteraard wordt er ook voor een heerlijke lunch gezorgd.

In de middag is er een rondetafelgesprek tussen verschillende ondernemers en hun bedrijf. Zij hebben allemaal een bedrijf met een bedrijfstak waarbij kruisbestuiving ontstaat. In dit gesprek delen zij hun ervaringen en kun je vragen aan deze ondernemers stellen.

De dag wordt afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Kortom, word je blij van een volledig verzorgd dagje uit, het uitwisselen van ervaringen en met nieuwe kennis naar huis gaan? 

Waar? De Tuinderij, Van Wijklaan 2, 2678 NJ, De Lier (Zuid-Holland)
Wanneer? Vrijdag 17 maart 2023
Tijdstip? 09:30 - 17:00 uur

Voor de deelnemers uit Groningen, Friesland en Drenthe wordt bekeken of er genoeg animo is om gezamenlijk met een bus te gaan, heb je hier interesse in stuur een mail naar vrouwenbedrijf@ltonoord.nl

Graag tot 17 maart bij De Tuinderij in de Lier!