ABO Ooststellingwerf

LTO Noord Regio Noord
veehouder-van-diest-97

Welkom op de afdelingswebsite van LTO Noord afdeling ABO Ooststellingwerf.

LTO Noord afdeling ABO Ooststellingwerf is een actieve afdeling met 140 agrarische bedrijven en in totaal ruim 280 leden. De agrarische sector is een belangrijke economische motor in ons gebied. Het is dan ook belangrijk om een sterke spreekbuis namens de agrariërs te hebben. 

Het bestuur van de ABO Ooststellingwerf is woordvoerder namens de agrarisch ondernemers richting diverse (lokale) instanties. Samen met de beleidsadviseurs van LTO Noord wordt door ons bij tal van organisaties bewerkstelligd dat er met agrarische belangen rekening wordt gehouden. Voor sommige onderwerpen geldt echter wel, dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst…

ABO Ooststellingwerf heeft een zeer actieve PR-commissie, die elk jaar door middel van verschillende activiteiten de landbouw op de kaart zet voor alle inwoners van Ooststellingwerf en ver daarbuiten. Dit doet de commissie onder andere door scholen op bedrijven uit te nodigen en door bij verschillende fiets- en wandelvierdaagse bedrijven open te stellen voor de deelnemers.

Contact
Wilt u meer informatie over de activiteiten van de afdeling ABO Ooststellingwerf, dan kunt u contact opnemen met één van onze bestuursleden of via 
a.b.o@hetnet.nl een email sturen naar het secretariaat.

Over onze afdeling

Bekijk onze activiteiten en inzet in het gebied van de LTO Noord afdeling ABO Ooststellingwerf.

 

De mensen achter de afdeling

Onze bestuurders verbinden onze leden met consumenten en burgers, met de politiek, met partners. Dat doen we allemaal, voor ons allemaal.

 

Fokke Hut

Voorzitter Afdeling ABO Ooststellingwerf
Unknown

Willyande Smeenk - Alferink

Penningmeester Afdeling ABO Ooststellingwerf
Unknown