ABO Ooststellingwerf

Welkom op de afdelingswebsite van LTO Noord afdeling ABO Ooststellingwerf.

LTO Noord afdeling ABO Ooststellingwerf is een actieve afdeling met 160 agrarische bedrijven en in totaal bijna 350 leden. De agrarische sector is een belangrijke economische motor in ons gebied. Het is dan ook belangrijk om een sterke spreekbuis namens de agrariërs te hebben. 

Het bestuur van de ABO Ooststellingwerf is woordvoerder namens de agrarisch ondernemers richting diverse (lokale) instanties. Samen met de beleidsadviseurs van LTO Noord wordt door ons bij tal van organisaties bewerkstelligd dat er met agrarische belangen rekening wordt gehouden. Voor sommige onderwerpen geldt echter wel, dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst 

ABO Ooststellingwerf heeft een zeer actieve PR-commissie, die elk jaar door middel van verschillende activiteiten de landbouw op de kaart zet voor alle inwoners van Ooststellingwerf en ver daarbuiten. Dit doet de commissie onder andere door scholen op bedrijven uit te nodigen en door bij verschillende fiets- en wandelvierdaagsen bedrijven open te stellen voor de deelnemers.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van de afdeling ABO Ooststellingwerf, dan kunt u contact opnemen met één van onze bestuursleden of via a.b.o@hetnet.nl een email sturen naar het secretariaat.


A.M.H. (Hanneke) van Daatselaar-Voskuilen

Voorzitter

Neem contact op

Bestuursleden ABO Oostellingwerf

Sluit u aan bij het LTO Noord netwerk en word nu lid

Meer informatie over het lidmaatschap? Neem vrijblijvend contact met ons op.