Rijn en Vlietlanden

LTO Noord Regio West
noord-holland-landschap-5

Welkom op de webpagina van LTO Noord afdeling Rijn en Vlietlanden.

Wij, als bestuur, willen u van dienst zijn bij het verstrekken van informatie, die relevant kan zijn voor het uitoefenen van uw bedrijf in ons deel van het mooie Groene Hart. Wij hopen dat deze website voor u een aanvulling kan zijn, om naast onze ledenbijeenkomsten en nieuwsbrieven op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen, van belang voor de agrarische sector in deze streek. Sinds de laatste fusie van de WLTO’s Rijnwoude, Stompwijk en Zoeterwoude op 14 april 2003, bestaan wij als afdeling als Rijn- en Vlietlanden.

Onder LTO Rijn- en Vlietlanden valt een groot gebied met een aantal gemeenten; een gedeelte van Alphen aan den Rijn (voormalig Rijnwoude), Leiderdorp, Zoeterwoude en Stompwijk. Ook de melkveehouders van Wassenaar zijn bij ons aangesloten.

Heeft u nog suggesties of ideeën: ze zijn van harte welkom! Gebruikt u hiervoor het contactformulier of benader een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van LTO Noord Rijn- en Vlietlanden

Over onze afdeling

Bekijk onze activiteiten en inzet in het gebied van de LTO Noord afdeling Rijn- en Vlietlanden.

De mensen achter de afdeling

Onze bestuurders verbinden onze leden met consumenten en burgers, met de politiek, met partners. Dat doen we allemaal, voor ons allemaal.

 

Kees Captein

Voorzitter Afdeling Rijn- en Vlietlanden
Unknown

Marleen Verbeij - van der Spui

Secretaris Afdeling Rijn- en Vlietlanden
Unknown