Uitnodiging webinar: 'Agrarische bedrijfsbeëindiging en Nieuwe start"

  • Voor de mens achter de ondernemer
  • LTO Noord

Ben je boer of tuinder en denk je erover na om te stoppen met je bedrijf? Dit kan een intensieve en uitdagende periode zijn. Hoe maak je zo'n ingrijpende beslissing? En hoe kun je je voorbereiden op een nieuwe start? Wil je antwoorden op deze vragen? Kijk dan gratis en anoniem naar het webinar.

kalveren-66

Op donderdag 27 juni van 20.00 - 21.00 uur organiseert TABOER een gratis en anoniem webinar om deze vragen te beantwoorden. Twee varkenshouders die een bedrijfsbeëindiging achter de rug hebben, delen hun verhaal over hoe zij hun proces hebben doorlopen. Agrocoach Lizanne Roeleven geeft tips en advies. Ondernemerscoach Veronique Verdurmen van ZLTO begeleidt het gesprek.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Over TABOER 

TABOER is een initiatief van LTO Noord, ZLTO en Zorg om Boer en Tuinder. Zit je ook in een onzekere situatie of zie je iemand in je directe omgeving worstelen met deze onzekerheid? Praat erover. TABOER biedt als onafhankelijk loket een luisterend oor en helpt bij het vinden van passende zorg. Je staat er niet alleen voor. TABOER spreekt jouw taal. Praten helpt! www.taboer.nl