Voor de derde keer 'Boeren en tuinders pakken uit in de zomer'

  • Interactie met de samenleving

Het wordt dit jaar de derde editie van ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’. Tijdens deze actie organiseren boeren en tuinders door heel Nederland leuke activiteiten voor iedereen.

16B9378

Op www.boerenentuinderspakkenuit.nl vind je alle activiteiten bij jou in de buurt. De actie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. 

‘Er wordt veel gepraat over de kloof. Maar met alleen praten los je niks op. We nodigen daarom iedereen uit om deze zomer te genieten van het platteland. Er zijn ontzettend leuke activiteiten, voor iedereen’, zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. ‘De activiteiten zijn door het hele land. De afgelopen jaren werden mensen er echt blij van en wij hopen ook dit jaar weer heel veel mensen blij te aken en een leuke ervaring te bezorgen. 

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer

Wij roepen iedereen op deze zomer langs te komen bij boeren en tuinders en te genieten van leuke activiteiten op het platteland. Ga langs bij de wijnfeesten, loop door de maisdoolhof, ga naar een rondleiding op een boerderij, kies voor een workshop koe schilderen of ga koeien knuffelen. Alles is deze zomer mogelijk op het platteland.

Over boeren en tuinders pakken uit

Vanuit LTO Noord is er gezorgd voor een communicatiecampagne en bieden wij hulp aan bij het organiseren van de activiteiten. Denk hierbij aan het aanbieden van promotieartikelen en het delen van informatie en tips.

Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor ons eten en drinken en dat we kunnen genieten van bloemen en planten in en rondom het huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.