Recreëren en overnachten bij onze boeren en tuinders

fruitteler-108

Rust, ruimte en ontspanning. Allemaal zaken die een vakantie of dagje uit op de boerderij uniek maken. Denk ook aan leuke en leerzame buiten- en binnenactiviteiten op de boerderij. En waar kun je dit alles beter beleven dan vanaf een boerderijcamping, een gezellige bed & breakfast, luxe glamping of vanuit een boerenvakantiewoning.

Hieronder vind je een overzichtskaart van onze boeren en tuinders met een toerisme- of recreatietak in de 9 provincies van LTO Noord. Zo kun je eenvoudig zien op welke boerderijen je terecht kunt voor een rustgevende vakantie in eigen land. Ook dagrecreatie is in deze lijst terug te vinden. Geen vakantie, maar wel zin in een rustig of juist actief, leerzaam en gezellig dagje op de boerderij? Bekijk dan snel het aanbod op de kaart.

 

Nog niet op de lijst?
Ben je LTO Noord lid, heb je zelf ook toerisme- of recreatietak en sta je nog niet op de kaart? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Dit formulier vraagt jou om jouw naam en e-mail adres zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Persoonsgegevens

Wat kunnen wij op de interactieve kaart vermelden?

Naast de locatie worden onderstaande gegevens zichtbaar op de kaart

Toestemming